Containers voor alle soorten afval

Van Erp Containers is de specialist in afvaltransport, afvaloverslag en afvalverwerking. U kent ons waarschijnlijk van onze rode containers voor alle soorten afval. Wij bezorgen deze containers op elke gewenste bereikbare locatie. Uw afval halen wij op met modern materieel dat voldoet aan alle normen. Onze servicegraad is hoog, zoals u zult merken als u Van Erp Containers kiest als uw afvalpartner.

Bedrijven en particulieren
Van Erp Containers is een écht familiebedrijf, al sinds de oprichting in 1956. Wij zijn uw betrouwbare afvalpartner en richten ons op de verwijdering van afval bij bedrijven en particulieren. Misschien kent u ons vooral van onze rode afzetcontainers en portaalcontainers. Daarnaast hebben wij containers voor tal van alle doeleinden. Zowel voor afval als voor opslag.

Containers

Van Erp Containers heeft containers voor elk gebruik, zoals puincontainers, papiercontainers, afvalcontainers en opslagcontainers.
U kunt bij ons kiezen uit rolcontainers van 240 tot 5000 liter, vuil- en puincontainers van 2 tot 40 m3 en grote opslagcontainers voor materieel of de tijdelijke opslag van uw inboedel. Om u wegwijs te maken, hebben wij een handig overzicht samengesteld met daarin alle containers.

Betrouwbare partner in afvalverwerking

Van Erp Containers is uw betrouwbare partner in afvalverwerking. Wij bieden particulieren en bedrijven diverse mogelijkheden voor gescheiden afvalinzameling.

Levering van ophoogzand en gezeefde grond

Van Erp Containers is uw leverancier voor ophoogzand en gezeefde grond. Onze grond is gecertificeerd volgens de norm BRL9335.

Het ophoogzand (in de volksmond ook wel genoemd: wit zand of vulzand) is bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld de aanleg van bestratingen en terrassen en wordt onder andere ook gebruikt bij funderingen van huizen en bedrijfsgebouwen.

Gezeefde grond (in de volksmond ook wel genoemd: zwarte grond of tuinaarde) is speciaal geschikt voor de aanleg van tuinen, borders en andere vormen van landschapsinrichtingen.