Levering ophoogzand en gezeefde grond

Voor bedrijf en particulier levert Van Erp ophoogzand en gezeefde grond. Denk aan wit zand voor nieuwbouw, verbouwing en bestrating of zwarte grond voor tuinaanleg. Deze voldoet aan BRL9335.

Wat is ophoogzand?
Ophoogzand is zand dat met name wordt gebruikt voor het ophogen van oppervlakken die bestraat gaan worden. Denk aan opritten en terrassen. Ook wordt ophoogzand gebruikt rondom funderingen en onder stortvloeren van woningen, tuinhuisjes, etc.
Ophoogzand van Van Erp is voor deze toepassingen van uitstekende kwaliteit. Het is schoon zand, dus zonder verontreinigingen. Het zand is niet-gezeefd. Dat betekent dat de zandkorrels verschillend van grootte zijn.

Wat is gezeefde grond?
Gezeefde grond is zwart zand (volgens norm BRL9335). Het is geschikt voor het ophogen van tuinen, het vullen van borders of bijvoorbeeld als onderlaag voor grasvelden en graszoden. Omdat de grond gezeefd is, zijn takjes en andere grove elementen eruit gehaald.

Bestellen van ophoogzand en gezeefde grond

Voor het bestellen van ophoogzand en gezeefde grond vult u het formulier in. Houd bij uw bestelling rekening met vaak tot circa 10% meer grond die benodigd is als gevolg van inklinken of aantrillen. Het zand wordt los gestort, uiteraard op een plaats die per vrachtwagen bereikbaar moet zijn.

Aanvraagformulier ophoogzand en gezeefde grond
Type zand *